Het Amsterdamse merk Mason Garments heeft zichzelf als doel gesteld luxe en exclusiviteit voor iedereen bereikbaar te maken. Dat is gelukt! Met Mason Garments dames sneakers maak je altijd een fashion statement en ook Mason Garments heren schoenen maken iedere outfit uniek. Als je de schoenen aan hebt, voelt het alsof je net een exclusieve videoclip uit komt lopen. En dat is niet voor niets…

Mason Garments: Amsterdams design, Italiaans vakmanschap

De sneakers van Mason Garments worden in Amsterdam ontworpen en vervolgens volledig geproduceerd in één van de beste schoenfabrieken van Italië. Elke sneaker wordt in beperkte oplage geproduceerd, wat betekent dat je echt een exclusieve schoen te pakken hebt! Uniek aan de sneaker is dat de binnenzool van de schoen direct aan de rest van de schoen vastgemaakt wordt zodat het één geheel wordt. In Italiaanse vaktermen heet dit de “Sachetto:” de schoen past als een handschoen om je voet. Behalve super comfortabel, zijn de sneakers ook heel stijlvol. De meeste Mason Garments hebben een sportief uiterlijk met minimalistische details en luxe uitstraling.

Damessneakers: eyecatchers aan je voeten

Met damessneakers van Mason Garments maak je van elke outfit een fashion statement. De dames collectie barst van de hippe modellen waar je je persoonlijkheid mee kunt uiten. De sneakers hebben een clean, minimalistisch uiterlijk maar de speciale aandacht die gegeven is aan de afwerking van de sneakers maken ze zo speciaal. Over elk detail is nagedacht. Zo hebben sommige sneakers mooie goudkleurige details, verfijnde stiksels of zelfs een patroontje aan de binnenkant van de schoen. Als je jouw paar sneakers combineert met een verder simpele outfit, zoals een spijkerbroek met een effen shit of trui, komen je sneakers extra goed uit en maak je van je voeten echte eyecatchers.

High-end sneakers voor heren

Ook de mannelijke schoenenliefhebber kan zijn hart ophalen bij de collectie van Mason Garments. Alle schoenen zijn van topkwaliteit kalfsleer gemaakt dat zowel sterk als soepel aanvoelt. Kenmerkend aan de mannensneaker is het sportieve uiterlijk met dikke rubberen zool. Je kunt gaat voor een natural look, bijvoorbeeld de witte sneakers met ton-sur-ton witte stiksels. Voor een iets opvallendere schoen kun je kiezen voor een sneaker met een kleurrijk detail, bijvoorbeeld de witte sneaker met een felrode onderzool en gouden veteroogjes. Voor welk model je ook kiest, de sneaker stralen luxe en exclusiviteit uit en maken jouw stijl uniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *