trouwen tv

Ga jij binnenkort trouwen? Of is het gewoon je droom om op een dag te trouwen? Door onderstaande televisieprogramma’s te kijken, krijg je nog meer zin om te trouwen. In deze blogs deel ik een aantal leuke tv-programma’s op het gebied van wonen. Zie je jouw favoriete trouwprogramma er niet tussenstaan? Stuur mij dan gerust een berichtje! 

Say Yes to the dress

Say yes to the dress. Een programma waarin toekomstige bruiden op zoek gaan naar dé trouwjurk van hun dromen. De presentatie van dit programma ligt in handen van Fred van Leer. Fred van Leer is een erg enthousiaste (en soms hysterische) host. Hij weet de dames op hun gemak te laten voelen en denkt goed mee. Door Say yes to the dress te kijken, krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwen. Alle soorten trouwjurken passeren de revu. Trouwjurken in het wit, gekleurde trouwjurken, refo trouwjurken en ga zo maar door. Ook trouwjurken uit verschillende prijsklassen zijn terug te zien in dit tv-programma. Echt een aanrader voor een aanstaande bruid. Dit programma wordt wekelijks uitgezonden op TLC. 

Married at first sight

Married at first sight is een veelbesproken programma. In dit programma trouwen mensen op de eerste ontmoeting met elkaar. Ze hebben elkaar van te voren nog niet eerder gezien. De koppels zijn samengesteld door wetenschappers. Onder andere op basis van karaktereigenschappen, geur, politieke voorkeur en meer. Het is een veelbesproken programma, aangezien veel stellen ook weer uit elkaar gaan. De presentatie van dit programma is in handen van Carlo Boszhard. Wil je dit programma ook graag zien? Stem je televisie dan op RTL4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *