De naam van iemand die je dierbaar is altijd dichtbij je dragen; dit kan wanneer je kiest voor een ketting met naam. Door de naam van jouw dierbare te laten graveren in een ketting, draag je de persoon in gedachten altijd bij je. 

Ketting 

Wanneer je op zoek bent naar een ketting, dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Om te beginnen moet er een keuze gemaakt worden uit verschillende soorten kettingen. Zo is er de keuze uit een lange ketting die je altijd zichtbaar over je kleren heen kunt dragen. Daarnaast is er ook nog de optie voor een kortere ketting, die je iets subtieler bij je kunt dragen. 

Materiaal van een ketting met naam

Als tweede moet er een materiaalsoort gekozen worden voor de ketting. Je hebt de keuze uit zilver, goud en rosé. Een ketting is een sieraad wat je altijd bij je wilt dragen. Kies daarom ook voor een kleur die bij je past. Natuurlijk is het ook leuk om een ketting met naam aan iemand cadeau te doen. Zorg er in dat geval voor dat je erachter komt welke kleur sieraden deze persoon draagt, zodat hij of zij de nieuwe ketting kan combineren met zijn of haar eigen sieraden. 

Verschillende hangers

Als laatste blijft misschien nog wel de lastigste keuze voor de ketting met naam over, namelijk de hanger. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, wordt de naam in de ketting gegraveerd. Bij het graveren wordt er een kleine inscriptie in de hanger gemaakt, waardoor deze inscriptie ook jarenlang duidelijk zichtbaar is. Het sieraad gaat dus ook lang mee. Voor de hanger zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Munt

Zo is er als eerste de mogelijkheid voor een muntje. Dit is de simpele en meest gekozen variant voor een ketting met naam. Een bedel in de vorm van een cirkel wordt gegraveerd met de naam van jouw dierbare.

Hartje 

Ook is er de mogelijkheid om de naam te graveren in een hartje. Dit is bijvoorbeeld leuk wanneer je de naam van je partner of echtgenoot wil dragen aan een ketting.

Staaf 

Wanneer je op zoek bent naar een keer wat anders, kun je voor de hanger ook kiezen voor een staafje. Deze bedel zie je niet zo vaak, waardoor deze zeker wat unieker is.

Hartje in twee delen

Hoe bijzonder is het wanneer je de ketting kunt delen met bijvoorbeeld je beste vriendin. Jullie krijgen dan beiden een half hartje aan jullie ketting met elkaars naam erop, zodat jullie altijd verbonden zijn met elkaar.

Medaillon

Om het nog persoonlijker te maken, kun je ook een naam laten graveren op een medaillon. De naam van jouw dierbare staat dan aan de buitenkant van het medaillon. Vervolgens kun je in het medaillon nog één of twee foto’s toevoegen. Op deze manier wordt het sieraad nog persoonlijker.

Meerdere hangers  

Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere hangers aan een ketting met naam te bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hanger per kind, of voor beide ouders een hanger.

Al deze verschillende kettingen met naam zijn te bestellen via Shoppe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *