Voor luxe lingerie kun je terecht bij Be®Nice Lingerie voor jou. Wij geven de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en natuurlijk deskundig advies. Wij adviseren je over de pasvorm en het materiaal van je luxe lingerie. Onze adviseuses hebben ruime ervaring in de mode en kunnen je helpen aan je nieuwe bh. 

Je lingerie moet als een tweede huid zitten, dan pas komt het goed tot zijn recht. Wij kunnen je helpen aan de luxe lingerie die perfect past bij jouw lichaam en jouw wensen. 

Be®Nice Lingerie voor jou heeft natuurlijk de luxe en exclusieve lingerie, maar ook de nieuwste badmode, fijne nachtkleding, elegante shapewear en zomerse kleding. Wij hebben ook voor de heren diverse luxe items in ons assortiment. Al onze items zijn speciaal voor jou geselecteerd.

In onze winkel en op de webshop vind je vele luxe merken. Empreinte heeft prachtige bh’s die zijn afgewerkt met Frans kant en mooie borduursels tot en met cup H. Het merk Mey heeft voor zowel vrouwen als mannen luxe en klassiek ondergoed. Felina heeft een uitstekende kwaliteit en Anita heeft zowel klassieke bh’s als moderne sportbh’s. Ook de elegante merken als Lisca, Cyell en Marie Jo hebben wij in ons assortiment. Kijk voor de andere luxe merken op onze website. 

Voor advies kun je natuurlijk langskomen in onze winkel in Heerde, maar wij zijn ook via de chat, mail, telefoon en tegenwoordig zelfs via whatsapp. Wij staan voor je klaar en geven je advies en de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Ben je op zoek naar luxe lingerie van de hoogste kwaliteit? Wij hebben de mooiste lingerie voor jou bij Be®Nice Lingerie voor jou. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *