Oorbellen

Op zoek naar nieuwe oorbellen? 2 goede redenen om voor minimalistisch te gaan

Ook als je al van diverse oorbellen in het bezit bent is het heel legitiem op een gegeven moment weer eens naar een nieuw setje op zoek te gaan. Soms ben je namelijk simpelweg toe aan weer iets nieuws. Zo kun je tegemoet blijven komen aan de nieuwste trends en natuurlijk aan de wensen die je zelf stelt ten aanzien van je verschijning. Afijn, als het om oorbellen gaat zien we steeds vaker dat mensen voor minimalistische oorbellen kiezen. Het kan dan ook niet anders of hier zijn goede redenen voor – en inderdaad. Hieronder lees je over de twee belangrijkste redenen om voor minimalistische oorbellen te gaan.

Veelzijdig en makkelijk te combineren

Ten eerste brengen minimalistische oorbellen een flinke mate aan veelzijdigheid met zich mee. In feite zou je kunnen stellen dat deze simpel maar subtiel vormgegeven oorbellen bij elke soort outfit zouden kunnen passen. Hoe kleiner je oorbellen immers zijn, hoe minder uitgesproken ze kunnen zijn qua kleuren en andere decoratieve toevoegingen. Het maakt deze oorbellen dus aan de ene kant een tikkeltje neutraal, maar aan de andere kant maak je het jezelf hiermee wel heel makkelijk, aangezien ze dus zeer eenvoudig te combineren zijn met andere sieraden en uiteraard je kleding zelf.

minimalistische oorbellen

Geen overdadig materiaalgebruik

Een ander sterk punt van minimalistische oorbellen is natuurlijk dat hier relatief weinig materiaal voor is gebruikt. Door deze oorbellen te kopen en te gebruiken maak je dus in principe een keuze die vrij goed is voor het milieu. Immers is het zo dat hoe minder materiaal er gebruikt hoeft te worden voor de totstandkoming van de spullen die we gebruiken, hoe minder het milieu erdoor belast kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *