Ben jij een fan van sneakers? Dan heb je waarschijnlijk wel eens van het merk Mason Garments gehoord. Dit merk staat garant voor een goede kwaliteit en comfort, en sneakers van dit merk zijn altijd een goede keus. Zo is het merk gemaakt in Italië in een echte Italiaanse schoenen fabriek waar er veel aandacht wordt besteed aan het ontwikkelen en maken van schoenen die van de hoogste kwaliteit zijn. Sneakers van het merk zijn gemaakt van de beste materialen zoals 100% kalfsleder, dit zorgt ervoor dat de schoenen een hoog comfort hebben en daarnaast een goede duurzaamheid. De mason garments sneakers worden zo gemaakt volgens de sachzetto techniek dat inhoud dat de binnenzool en de voering in de upper layer worden genaaid waardoor de schoen perfect om je voet past.

Herkenbaar

De sneakers van Mason Garments zijn vrij herkenbaar. Zo hebben de meeste sneakers een geribbelde zool waaraan ze te herkennen zijn en ook hebben ze een iconische M aan de top van de voorkant van de sneaker staan. Voor elk seizoen kun je kiezen uit nieuwe modellen. Kies bijvoorbeeld voor een gaaf model dat helemaal wit is en een zwarte zool heeft, of ga je toch liever voor een model dat meer opvalt? Kies bijvoorbeeld voor een model met een rode zool of een rode top. Het merk mason garments heeft veel verschillende modellen. Een zeer bekend model is het Tia model, dat is het eerste model wat ooit is uitgebracht.

Meer modellen

Het merk mason garments bied ook bijvoorbeeld het model Torino aan. Dit model wordt vaak door jongeren gedragen en is een model dat bestaat uit verschillende lagen. Zo heb je een witte geribbelde zool met een kalfslederen top, maar ook kun je kiezen voor een van de nieuwere modellen van mason gaments zoals bijvoorbeeld het model Roma. Bij hans voortman kun je kiezen uit het volledige aanbod van alle modellen. Ook zijn de modellen in veel diverse maten beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *