Hoewel de feestdagen in 2020 zeker anders zullen verlopen dan dat we gewend zijn, blijven de Kerstdagen en Oud en Nieuw een aanleiding om toch extra feestelijk gekleed te gaan. Corona maakt het ons momenteel wel extra lastig dit jaar om fysiek te gaan shoppen voor kleding, maar gelukkig kun je ook online terecht voor bijvoorbeeld stijlvolle herenkleding. We helpen je graag op weg.

Durf te shinen

Ook als man mag je zeker shinen tijdens deze dagen. Wat extra glitters op een colbert of blouse zullen je zeker complimenten opleveren. Ga eens voor een kleur die je normaal misschien niet zo snel zou dragen. Kies gerust iets heel anders dan het bekende witte of lichtblauwe overhemd, prints zijn ook zeer populair. Er zijn heel veel overhemden verkrijgbaar met prachtige prints. Wanneer je jouw overhemd draagt met een effen gilet of colbert, krijg je gegarandeerd een feestelijk effect. De herenkleding van nu biedt ook colberts aan met prints. Deze draag je uiteraard wel best met een effen overhemd. Hoewel we in de wintermaand beland zijn, kunnen de temperaturen binnenshuis soms behoorlijk oplopen tijdens het gourmetten of fonduen. Wanneer je dan enkele laagjes kleding aan hebt kun je tussendoor gemakkelijk iets uitdoen en er toch nog feestelijk uitzien.

Accessoires voor de feestdagen

Naast de kleding zijn ook de accessoires bij de herenkleding van belang. Ook hier geldt, durf eens anders dan anders te zijn. Kies een glimmende stropdas en pochet of een strik met glittereffecten. De broekriemen mogen ook gerust voorzien zijn van wat extra glans. Het zal je alleen maar meer complimenten opleveren. Het allerbelangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in je kleding. Alleen zo zal je optimaal genieten van deze feestelijke dagen en met plezier je feestelijke outfit laten zien aan familie en vrienden en stralen op de jaarlijkse traditionele foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *