Online zijn er nu heel veel webshops die winterjassen met flinke kortingen verkopen. Hier lees je een paar handige tips en tricks voor het vinden van de ideale winterjas voor je kind.

Tips en tricks

Als eerste is het belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld liever een nieuwe of tweedehands kinder winterjassen? Of moet de jas knopen en/of een rits hebben? Er is elk jaar zoveel keus, dus er zit altijd wel iets leuks tussen. Veel kinderen willen op een gegeven moment zelf kiezen wat zij dragen en dat is soms natuurlijk fijn, maar af en toe kan het ook vermoeiend zijn.

Als je nu mee wilt gaan met de trend, dan kan het niet anders dan dat je een vintage winterjas gaat kopen. Vintage hoeft trouwens niet altijd tweedehands te zijn, het kan ook een oud model zijn wat weer opnieuw verkocht wordt. Maar het kopen van tweedehands is nu vooral hip, want je bent namelijk bewust bezig met het milieu en het scheelt een hoop geld. Kinderen hebben vaak groeispurten en binnen de kortste keren passen zij veel van hun kleding dan niet meer. Daarom kopen veel ouders kleding voor hun kinderen op de groei en iets wat al helemaal makkelijk is om op de groei te kopen, is een winterjas. Een winterjas zit vaak lekkerder als je een wat ruimere jas hebt en je draagt vaak dikke truien of meerdere laagjes eronder. Naast het zelf kopen van een winterjas is het ook heel handig om winterjassen door te geven aan broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes of kennissen. Zo weet je zeker dat de winterjas op een goede plek terecht komt. 

Kinderkleding

kinderkleding kan best duur zijn, maar het heeft ook veel voordelen, zo is het vaak duurzame stof en wordt het op een milieuvriendelijke manier geproduceerd vergeleken die hele goedkope kleding. Vaak slijt de stof daarom veel minder snel en kan de kleding dus langer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *