dierenprint tasjes

Dierenprint is helemaal terug van weggeweest. Het heeft echter nu een bijkomende factor ten opzichte van de decennia vorig jaar toen dierenprint zo populair was: nu is het vaak faux dierenprint. Dierenprint tasjes heb je in alle kleuren, vormen en maten. En toch wordt er tegenwoordig zelden meer een dier voor omgebracht. En dat is maar goed ook! Want bont is niet meer van deze tijd volgens sommigen. Een nep print is nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien zijn er eindeloos veel opties.

dierenprint tasjes

Het crossbody tasje

Een crossbody tasje zit een beetje tussen een fanny pack en een echte handtas in. Wanneer je een crossbody tasje draagt dan kun je dit – zoals je al uit de naam kunt opmaken – overdwars op je lijf dragen. Dat kan op je rug maar voor veiligheid tegen zakkenrollers kan het ook op je buik. Zo kun je de spullen goed in de gaten houden. Dit tasje kun je vaak vinden in een panterprint maar ook bijvoorbeeld:

  • zebra
  • tijger
  • slangenprint

Dit zijn slechts enkele van de opties uiteraard, er is altijd nog wel meer te vinden. Het leuke van zo’n felle print precies op je lijf is dat je het goed kunt matchen met je kleding.

Een grote handtas

Een grote handtas met een dierenprint is een echt statement. Je kunt de rest van je outfit dus heel neutraal houden en toch nog meteen opvallen wanneer je ergens binnenloopt. Een rustige print zoals zebra maakt het bovendien mogelijk om het te combineren met allerlei kleuren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *