trouwjurk

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Een spannende en vooral leuke periode. Maar wel een periode waarbij je aan heel wat moet denken. In deze blog deel ik daarom een aantal tips met je. Waar moet je aan denken als je gaat trouwen? 

  1. Open deur: een geschikte trouwjurk 

Het is misschien een open deur, maar een belangrijk onderdeel is natuurlijk de trouwjurk. Toch zien we in de praktijk dat veel dames te laat op zoek gaan naar een jurk. Hierdoor is de gewenste jurk lastig te vinden en dit zorgt vaak voor stress. We raden daarom aan om op tijd op zoek te gaan naar de jurk van jouw dromen. Ben je op zoek naar een goede bruidsmodezaak? Wij raden je aan naar Dani van Toll Bruidsmode te gaan. Deze winkel is gevestigd in Hoorn (nabij Amsterdam) en heeft tal van prachtige trouwjurken op voorraad. Ook met een kleine portemonnee ben je hier welkom. Zo verkopen ze hier trouwjurken onder de 1000 euro. Heb je meer geld te besteden en ben je op zoek naar een jurk van een echte designer? Ook dan ben je welkom bij Dani van Toll Bruidsmode! 

  1. Het samenstellen van de gastenlijst 

Het kan een hele opgave zijn om de gastenlijst samen te stellen. Jij en je partner zullen hier goed over na moeten denken. Nodig je bijvoorbeeld dat ene nichtje uit (die jullie eigenlijk maar eens in paar jaar zien)? En wat doe je met collega’s? En wie gaat waar zitten? Het opstellen van de gastenlijst is echt iets om even voor te gaan zitten. 

  1. De locatie

Het kan een heel gedoe zijn om een geschikte trouwlocatie te vinden. Zeker nu iedereen (na de corona) van plan is om verloren tijd in te halen. Bijna iedereen is nu op zoek naar een geschikte trouwlocatie. Goed om hier op tijd bij te zijn dus! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *