Het is begrijpelijk dat een schoeisel zoals westernlaarzen niet goed past bij deze warme dagen. Wat we voelen, is het frissere en meest comfortabele schoeisel dat ons helpt de hitte te verlichten. Het is dus gemakkelijk dat we westernlaarzen zien als een geschikt schoeisel voor het koudere seizoen. Maar als je iets leuk vindt, waarom draag je het dan niet wanneer je maar wilt? Nee, we zijn niet gek geworden of hebben het er niet over gehad om een ​​opoffering te maken om heet te worden om onze favoriete dames laarzen te dragen. Want de waarheid is dat we westernlaarzen kunnen vinden die zijn gemaakt met speciale materialen en ontwerpen die perfect zijn voor het zomerseizoen. We hebben het over laarzen met frissere ontwerpen met opengewerkte, zachter leer, meer ademende en levendige kleuren die perfect combineren met de kleding van dit seizoen van het jaar. Daag jezelf uit, we gaan je wat ideeën geven.

Westernlaarzen voor dames

Als je een western girl bent, hoef je geen excuus te vinden om je dames laarzen te dragen. We laten je een selectie zien van de frissere en meest comfortabele dames laarzen om in de zomer te dragen. Als je gewoon op zoek bent naar dat speciale detail om je look compleet te maken met een paar echte laarzen.

Je kunt kiezen uit de meest klassieke stijlen. Zoals deze opengewerkte hoog uitgesneden cognac westernlaarzen, met ronde neus en echt zacht cognac leer, zeer comfortabel om te dragen; of de Sendra dames laarzen met opengewerkte hoge pijpen met ronde neus, gemaakt van leer dat op suède lijkt vanwege de zachtheid en een opvallend schachtontwerp met ovaal opengewerkt.

Je kunt ook kiezen voor cowboylaarzen met een persoonlijker ontwerp, zoals de Mexicaanse rode leren dames laarzen met borduursel van Circle G Boots, een echt Mexicaans ontwerp met fantastische rode en zwarte borduursels en een hak van 5,5 cm.

Hoewel je ook kunt kiezen uit de meest gewaagde stijlen, zoals de Sendra dames gecombineerd wit rundleer en slangenleer westernlaarzen, een spectaculaire westernlaars voor dames met een ongelooflijke combinatie van wit rundleer en echt slangenleer en een zilveren adelaar op de schacht of de Ladies wit westernlaarzen met sprankelende kristallen en groene glitter schoenen, een waar kunstwerk gemaakt van vintage wit leer gecombineerd met borduursels, turquoise pailletten en steentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *